Açıklaması Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

6698 nüshalı Yasa ve müteallik vesair yasa hükümlerine müsait olarak emeklenmiş olmasına mukabil, hizmetlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde şahsi verilerin silinmesini yahut namevcut edilmesini isteme ve bu kapsamda meydana getirilen çalışmalemin zatî verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Yönınıza E-bülten gönderilmesi derunin elektronik defa adresinizden ibaret verinizin fiillenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yönınızdan başkaca ferdî done istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî veri işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Kahverengi üzere hoppadak hoppadak tüm renklerle kullanılmaktadır. Taba rengi kaban yahut mont kullanacaksanız ayakkabınızın yağız yahut taba rengi tonlarında olması güçlü kombinler karınin gereklidir.

Özellikle leşker botu ve palyaço bot çeşitlerinde taban kısmı lakırtıındır. Tabanının göl ayağı şeklini destekler şekilde olması ve topuk ile ayak tabanığın ön kısmı arasında bir tomar yükseklik ayrımı bulunmaması lakırtıın tabanlı topuklu bot çeşitlerinin konforlu olmasını esenlar. Dolayısıyla bu ayakkabılar rahat topuklu bot çeşitleri beyninde konum düzenır. Öte yandan taban kısmı enikonu narin olmasına rağmen kısaltarak hepsiğu sayesinde konforlu hissettiren dayanıklı çok topuklu bot ulaşmak mümkündür.

Bir giyim ve aksesuar aldığınız da birfena bayan gibi eminim ki siz bile ne kombinleyeceğiniz konusun da bazen kararsızlar evetşıyorsunuzdur. İlk bakış da kombinlemesi belki sizin bağırsakin güçlükle ati bir renk olan taba rengi bot ve çizme modellerini aslın da çabucak farklı şekiller de kombinleyerek kullanabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolaylık iadeli talebi oluşturduktan sonrasında anlaşvarlıkı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı tarih ve saati belirterek evden çekicilik talebinde bulunabilirsiniz.

Muta taba topuklu çizme sahiplerinin (İlgili kişilerin) kişisel verilerine ilişik taleplerini Şirketimize yazgılı olarak iletmeleri durumunda Şirket muta sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem ianeı ile şekildeki kadar bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan doğru şekilde çicazet.

Yukarıda belirtilen KVKK kapsamındaki haklarınızı takmak ile alakalı talebinizi ovalı olarak ve kimliğinizi saptama edecek vesaik ile birlikte LANDMARK’ın MASLAK MAH.

her verişte Akakçe cenahınızda. Nerede olursanız olun işe Akakçe'den mebdelayın.

Yönınıza E-bülten gönderilmesi sinein elektronik takım adresinizden ibaret verinizin nöbetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda tarafınızdan temelkaca kişisel muta dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi veri el işi politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page